Anmäld till utbildning hos Truckutbiladarna

Om några dagar ska jag förhoppningsvis ha mitt truckkort klart. Jag har bokat en utbildning hos Truckutbildarna. Dom erbjuder utbildning till både företag och privatperson. Jäkligt smidigt för en arbetssökande. Det är som min polare sa, en framtidsinvestering i mitt arbetsliv. Efter utbildningen kommer jag att ha truckkort för alla truckar från A1-A4, B1-B6 och D1. Det är hela paketet. Truckutbildarna håller även till på min hemö Hisingen så det är nära och bra från lägenheten också. Alltid extra gött när man slipper lämna fina Hisingen. Fastlandet är inte som ölandet.

Allsvenskan är äntligen igång

Det finns bara ett lag för en äkta Hisingbo, och det är BK Häcken. Väntan blev lång, men till slut tog myndigheten förnuftet till fånga. Jag hörde att den största anledningen till att det inte satte igång tidigare var risken för att supportrar skulle samlas på pubar och andra ställen i närheten av arenan. Men det är väl inte fotbollsklubbarnas problem?! Det får ju restaurang- och pubägarna ta ansvar för. Jaja, nu är det i alla fall igång så att man kan följa vårt älskade Häcken på Dplay. Det har varit mycket gnäll på Dplay, men jag tycker det har fungerat okej ändå.

Det har varit en knackig start för Häcken med oavgjorda resultat mot både Falkenberg, Sirius och Örebro, men desto bättre med 1 poäng mot Malmö och 3 mot Helsingborg. Det gäller att skärpa sig om vi ska fortsätta vara bäst i Göteborg. Om vi kommer före Blåvitt i år blir det fjärde raka året. Det är helt galet!! När jag började följa Häcken på riktigt låg dom inte ens i Allsvenskan.

Det var jävligt segt att åka ur cupen mot Elfsborg. Dom ser starka ut i år. Jäkligt go backlinje som dom har köpt ihop. Det är trist att man inte får gå till arenan och kolla på fotbollen än, men ändå gött att det är igång igen.