Tips för att tjäna pengar till en Viking Toys Cute Rider

Om man är för ung för att jobba och tjäna egna pengar men ändå vill köpa dyra leksaker som Viking Toys Cute Rider eller något annat roligt, finns det andra sätt att tjäna pengar.

  • Spela in en podcast

Något som ligger nära i hjärtat för flera människor är att lyssna på olika former av podcast. Min rekommendation är därför att ni som klass tar vara på detta och spelar in någon form av spännande podcast. Ni kan sedan be samtliga av era lyssnare att skänka pengar till podcasten.

  • Investera i fonder

Har ni någon förälder som har god ekonomisk insyn? Är föräldern utbildad inom ekonomi? Börja i sådant fall månadsspara tillsammans. Har ni tur kan fonderna mycket väl förbättra era pengar.

  • Börja tvätta bilar

Hårt arbete har aldrig skadat någon. Ett sätt att göra detta är genom att tvätta bilen till nära och kära för en mindre kostnad.

  • Dela ut reklam

Att dela ut tryckmaterial är ett enkelt sätt att få pengar. Ni kan cykla runt, spara pengar och tjäna pengar. Ett enkelt sätt med andra ord att tjäna pengar.

  • Klipp grannars gräsmattor

Nu till sommaren kommer gräset börja växa igen. Då kommer grannarna behöva klippa sina gräsmattor, erbjud er att klippa dem för en slant.

Hoppas ni får användning av dessa tips, lycka till.