Fönsterputsning i Borås gör mycket

Att städa i hemmet är inga problem, det görs varannan vecka, och vissa ytor (som inne på toaletten) städas nästan dagligen. De ytor som nästan aldrig blir tvättade är våra fönster. Fönstren är så kallade dubbelglas, vilket gör dem extra svåra att städa fullt ut.

Det är därför som vi har anlitat en städfirma som arbetar med fönsterputsning i Borås. Detta företag kan för en bestämd summa pengar städa alla fönster i ens hem, kontor eller annan byggnad. Det som gör det hela så bra är att då det är ett etablerat städföretag kan man lugnt vara säker på att fönsterputsningen görs ordentligt och på rätt sätt. Städföretag brukar också veta exakt vad för typ av rengöringsmedel som fungerar bäst på olika sorters ytor och fläckar.

Om det mot förmodan inte skulle vara helt rent, kan man om man känner sig till mods ringa och påtala städföretaget om detta. Då kan man utöver att få en ursäkt, även få rabatt på nästa putsning. I vissa fall kan man även få extra städning som kompensation.

Så om ni har fönster som ni inte kan eller vill putsa själva, ta hjälp av ett städföretag som också arbetar med fönsterputsning av alla sorters fönster.